seuranhakuilmoitus

13062508_10153824559286144_6834247778063232001_n

Hei sinä kaunis ja fiksu nainen! Puolivallaton setämies 178/78/37v. haluaa nauttia seurastasi ja viettää laatuaikaa kanssasi. Tai jotenkin näin…

En ole koskaan oppinut löytämään seuraa yöelämästä. Tinderissä ei oikein tässä iässä ja tällä naamalla näköjään pärjää. Twitterin kaikki ihanat naiset asuu yleensä jossain muilla rannoilla. Ja deittisivustoja en aio edes kokeilla. Joten päätin tehdä itselleni tyypillisesti avoimen seuranhakuilmoituksen tähän. Saa jakaa. Ja tykätä. 😂

Olen semiälykäs ja melko hauska. Hyvä suustani, lempeä ja hellä. Tarpeen vaatiessa kuitenkin jämäkkä ja jopa tiukka. Ikuinen optimisti, hieman perfektionisti, sisäsiisti ja hygieeninen. Fanaattinen applelainen. Ja ennen kaikkea tosi komea ja vaatimaton.

Olen tietyssä mielessä saanut elämässäni jo kaiken. Minulla on ollut ainakin nykymittapuulla suht pitkä 13 vuoden ihan onnellinen avioliitto. Olen saanut myös kolme fiksua ja kaunista tytärtä, joita saatan hieman palvoa. Avioerosta on muutama vuosi aikaa ja se oli yllättävän kivuton ja kaunis. Olen tehnyt työtä, jolla tuntui ainakin sillä hetkellä olevan merkitystä. Ja työtä, josta saa vähintäänkin kohtuullista korvausta. Olen vähän opiskellutkin ohimennen itseäni kiinnostavia asioita. Olen omistanut asuntoja, omakotitalon, vanhoja ja uusia autoja – Toyotan ja Bmw:n. Tällä hetkellä en omista oikeastaan mitään. Enkä kaipaa uutta kierrosta näistä. Ainakaan tässä vaiheessa.

Sen sijaan kaipaan älykästä seuraa, naiskauneutta, ystävyyttä, keskustelua, läheisyyttä ja seksiä. En varsinaisesti rakkautta tällä hetkellä. Se tuntuu jotenkin liian isolta. Ei minulla sinänsä ole mitään rakkautta vastaan, mutta en sitä oikeastaan tavoittele. Enkä usko, että sitä yrittämällä voi löytääkään. Joten eihän rakastuta? Ainakaan vielä. Olen kiinnostunut kaikenlaisista ihmissuhteista, joten suhtaudun sinuun avoimesti eikä sinun tarvitse tietää etukäteen, mitä minusta haluat tai haluatko mitään. Voidaan käydä vaikka kahvilla ja katsoa mitä tapahtuu?

Elämäntilanteeni on sellainen, että käyn töissä arkisin ysistä vitoseen. Olen Elisalla v##un puhelinmyyjänä ja hyvä siinä. Joka toisen viikonlopun olen pyhittänyt lapsille, jotka asuvat muuten äitinsä kanssa Seinäjoella. Ex-vaimooni minulla on superhyvät välit. Vapaa-aikaa on melko paljon ja joka toinen viikko voin lähteä viettämään kanssasi mukavaa viikonloppua vaikka toiselle puolen maata. Asun itse vuokralla Vaasan keskustassa unelma-asunnossani, ks. kuvat.  Olet siis myös tervetullut viikonlopun viettoon tänne, yhteen Suomen kauneimmista kesäkaupungeista.

Harrastan tällä hetkellä hiljattain uudelleenaloittaneena suunnattomalla innolla juoksua. En juokse kovaa vaan mieluummin pitkään ja rauhallisesti, koska olen vielä hieman hidas, mutta kankea. Puolimaratonille voin lähteä kanssasi vaikka heti ja tavoitteena on juosta elämäni ensimmäinen kokopitkä ensi vuonna. Rakastan myös musiikkia ja elokuvia. Suurimmat suosikkini ovat John Mayer ja Quentin Tarantino. Apple music, LP-levysoitin, iso TV, Netflix ja HBO löytyy, joten lenkin jälkeen voidaan ihan vaan vaikka chillailla. 😅 Luen tällä hetkellä liian vähän, mutta tykkään myös kirjoista.

Ruuanlaitto on kivaa, mutta sitäkin tulee yksin tehtyä liian harvoin. Olen aika perinteinen lihansyöjä, mutta minulle maistuu myös kasvisruoka. Kahvia rakastan. Hyvää tummaa paahtoa. En ole mikään sommelier, mutta pidän hyvästä viinistä, pienpanimo-oluista ja viskistä. Sikaria voin maistaa, jos tarjoat, mutta tupakkaa en polta. (Paitsi ehkä yhden juhla-sellaisen saatan yöelämässä hyvin satunnaisesti nauttia, seuran vuoksi.) Sinun absolutismisi/tupakointisi ei minua häiritse.

Ollaanko tämä kesä näin?

Kaikenlaiset yhteydenotot sopii. Ohessa linkit profiileihini. WhatsAppia käytän ja numero on 0504342202. 💙

4 comments

  1. Päivitysilmoitus: #rakkaudenkesä – Teemu Kunto

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s