status update

Kesä on jälleen mennyt. Ja tänään mittariin kilahtaa kolmekymmentäyhdeksän. Vielä vuosi jäljellä ennen keski-ikää. Kuten aiempina vuosina, tälläkin kertaa olen onnistunut laittamaan suunnilleen koko elämän uusiksi. Joku saattaisi nähdä jo jonkinlaisen kuvion tai elämäntavallisuuden tässä. Muutos on aina ollut minulle jotenkin pysyvä ja helppo tila. Elämä jatkaa yllättämistään ja hyvä niin. Keväiset valinnat ovat osoittautuneet oiviksi, ja vaikka en vielä tiedä mitä kaikkea syksy tuo tullessaan, olen varma, että hyvät asiat jatkavat tapahtumistaan. Toisaalta on pakko myöntää, että olen myös ollut välillä melko uupunut kaikkien muutoksien keskellä. Onneksi ne ovat olleet kuitenkin hyviä.

Ihmissuhdeosastolla on ollut viime kesää hiljaisempaa. Tärkeät ihmiset ovat tulleet tärkeämmiksi, toiset ovat pudonneet kyydistä. Jotkut olen tiputtanut, jotkut ovat tiputtaneet minut. Joidenkin kanssa yhteydenpito on vain jäänyt vähemmälle ilman syytä. Toivottavasti asia korjaantuu. Jonkinlainen energiansäästötila on löytänyt sijaa elämästä. Viihdyn nykyään merkittävästi paremmin myös itsekseni. Olen enemmän zenit itseni kanssa, kuin koskaan. Toisaalta kaipaan edelleen myös uusia tuttavuuksia, joten sikäli mikään ei ole muuttunut.

Tiedostan olevani jonkinlaisessa välitilassa elämässäni tällä hetkellä. Enkä oikeastaan kaipaa siitä edes pois. Viime kesäinen suunnitelma muutosta Helsinkiin ensi vuonna on saanut hieman jäitä hattuun. Sekä omasta että lasten puolesta Seinäjoella lähekkäin asuminen on osoittautunut tärkeäksi. Tästä en malta millään luopua vielä vuoden päästä. Mutta missään nimessä rakkauteni Stadiin ei ole vähentynyt, päinvastoin. Nuo nugetit ovat kuitenkin pieniä vain vähän aikaa, joten etelän hedelmät saavat odottaa poimijaansa vielä jonkin aikaa. Näillä eväillä jatketaan ainakin toistaiseksi. Tämä on hyvä, tätä me otetaan.

Lämmintä ja valoisaa syksyä juuri sinulle!

Ainut kaunis asia kaupungissa oli joki. Sekin ehkä siksi, että oli läpikulkumatkalla. Ei tänne tultu jäämään.
Paitsi kyydistä.

🎶 The XX: Intro

 

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s