Paahtoastetta kovempi

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ECOSTO.FI 

Hyvä ystäväni ryhtyi alkusyksystä Ecosto-verkkokauppiaaksi, ja teki minulle tällä viikolla tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Suostuin ensimmäistä (ja todennäköisesti myös viimeistä) kertaa elämässäni kaupalliseen yhteistyöhön blogini tiimoilta. Tämä tuote on siis saatu.

Jokainen minimalismiani ja blogiani pidempään seurannut tietää, että olen varovasti harkinnut leivänpaahtimen ostoa jo yli kaksi vuotta. Löysin kerran jostakin internetin syövereistä yhden kauniin yksilön, mutta sitä ei ole ollut mistään verkkokaupasta kätevästi saatavilla. Olen myös monesti kierrellyt ja katsellut kauppojen paahdinhyllyjä sillä silmällä, mutta mikään ei ole oikein koskaan säväyttänyt. Enkä ole halunnut ostaa mitään keskinkertaista tusinavekotinta pelkästä paahtoleivän rouskahduksen ilosta.

Kun nyt sitten kuulin ystävältäni, yhteisen lounaan syönnin lomassa, käsintehdystä kromatusta paahtimesta, jonka kaikki osat ovat korjattavissa, totesin, että elämäni viimeisen ja ainoan leivänpaahtimen metsästys taitaa olla maalissa. Kun näin laitteesta kuvan, olin myyty.

Erityisesti lapset ovat toivoneet jo pitkään leivänpaahtomahdollisuutta, ja olivatkin erityisen innoissaan sellaisen viimein realisoituessa. Paahdin kuulemma näyttää vanhanajan leikkijunalta! Ja sellaiselta kuulostaa myös sen ajastimen raksutus. Leivänpaahdin vaikuttaa ensituntumalta erittäin lujatekoiselta ja luotettavalta. Siinä on brittiläistä sulavalinjaisuutta ja neuvostopanssarivaunun tukevaa tuntua.

Ensi töikseni jouduin syömään neljä ruispalaa, enkä muista, että paahdettu leipä olisi koskaan maistunut paremmalta. Tätä kannatti odottaa.

fullsizeoutput_938d

Kaunis paahdin pääsi keittiössäni muiden klassikkojen joukkoon!

[kaupallinen tiedote]

Ecosto on vastuullinen kodin-, vapaa-ajantuotteiden ja hyvinvoinnin verkkokauppa, jossa myydään päivänvaloakestävämpiä tuotteita. Kaupan tuotemerkkien osalta on kerrottu, miksi ne ovat valikoimassa sekä niiden kestävyydestä ja ympäristörasitusta pienentävistä ominaisuuksista.

Dualit-leivänpaahdin on klassikko, jota on valmistettu jo 60 vuoden ajan. Teräksinen leivänpaahdin valmistetaan käsityönä Englannissa ja kaikki osat ovat vaihdettavia tai korjattavia. Paahtimet korjataan Suomessa.

Dualit on perheyritys, jonka tärkeimpänä päämääränä on jo vuosikymmenien ajan ollut luotettavien, kestävien ja teknisesti hyvin suunniteltujen, mutta aina myös tyylikkäiden tuotteiden valmistaminen”

Uuden Ecosto-kauppiaan ja uuden paahtimeni kunniaksi MINIMALISMI koodilla -15% kaikista varastossa olevista tuotteista. Koodi on voimassa 4.10. keskiyöhön saakka.

[/kaupallinen tiedote]

6 comments

  1. Jep. This is the one and only, meilläkin :). Noin 15 vuotta sitten sitä ei täältä Suomesta vielä oikein saanut, niin mieheni hankki toivomani paahtimen työmatkan yhteydessä Englannista. Pari vuotta sitten yksi Cheltenhamin taksikuski oli yhdelle toiselle suomalaiselle asiakkaalle kertonut siitä saksalaiseta, Suomesta työmatkalla olleesta asiakkaasta, jota oli kuskannut The Kitchener-kauppaan ostamaan leivänpaahdinta vaimolleen…

  2. Tämä paahdin todellakin kestää! Ex-mieheni toi tämän työmatkalla 1990-luvun alussa Lontoosta. Pienituloisina sijoitimme hänen ulkomaanpäivärahansa paahdinostokseen :D Näitä sai Suomesta jo tuolloin, mutta hinta oli noin kaksinkertainen. Pieniä sähkötöitä joutui tekemään kotona ennen kuin paahtaminen onnistui, brittien pistorasiat kun ovat erilaisia. Vajaan 20 vuoden käytön jälkeen ”paahtolevyt” alkoivat hiipua, joten tilasin varaosat ja vaihdoin ne paahtimen sisälle pohjaluukun kautta. Onnistui hyvin! Paahtimen paahtolevytekniikka oli yllätys-yllätys hieman kehittynyt vuosikymmenten kuluessa, mutta yhtäkaikki, varaosalevyt sopivat vanhaankin malliin. Avioerossa tieni tuon paahtimen kanssa erkanivat, mutta nyt uusi vastaavanlainen Dualit odottaa kotona :)

Jätä kommentti