Kesäarvonta: Zero Waste

Sain viimein käsiini kirjastosta Otso Sillanaukeen Zero Waste kirjan! Äkkiselaamalla vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja hyvin kirjoitetulta, mutta teen vielä arviovideon kunhan saan kirjan luettua. Juhannuksen kunniaksi käynnistyy myös arvonta, josta sinäkin voit voittaa itsellesi oman kappaleen. Kirjan lahjoittavat NollahukkaAino & Otso ja se postitetaan voittajalle suoraan kustantajan toimesta. Arvonta tapahtuu 1.7. ja voit osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla blogissa, Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

En edes tiennyt, mutta myös minimalismi.net on kirjassa mainittu! 🖤

fullsizeoutput_88a1

Olen vähän puolivahingossa lomaillut bloggaamisesta jo yli kuukauden. Töissä on ollut hyvää säpinää ja juoksutreenien määrä on noussut jo viiteen kertaan viikossa. Myös loistavat säät ovat vieneet ennemmin terassille ystävien seuraan kuin koneen ääreen kirjoittamaan. Hieman on myös tuntunut siltä, että olen jo sanonut kaiken olennaisen minimalismista, enkä ole halunnut pelkästään toistaa itseäni sanomalla samoja asioita uudelleen eri sanoin. Joka tapauksessa homma jatkuu ja hyviä juttuja on tulossa, joten kannattaa pysyä mukana. Nyt vietän leppoisaa kaupunkijuhannusta kirjojen, lenkkien (sekä juoksu että makkara), uusien perunoiden, lohileipien ja hyvän viinin merkeissä. Hyvää juhannusta ja kesää sinullekin!

PS. Heinäkuussa järjestetään Helsingissä epävirallinen minimalistimiitti, tervetuloa mukaan kaikki minimalistit ja aiheesta kiinnostuneet.

32 comments

 1. Suomenkielistä kirjallisuutta zero waste-aiheesta! Menee lukulistalle. :) olen seuraillut blogiasi jo tovin mutta olen laiska kommentoimaan. Nyt täytyy koettaa onneaan arvonnassa. Hyvää juhannusta!

 2. Osallistun arvontaan! Mielenkiintoinen on tämä blogisi ja tuo kirja vaikuttaa myös kiinnostavalta!

 3. Roskan vähentäminen arjessa on kuulunut arkeeni jo ainakin vuoden päivät ja osittain jo pidempäänkin. Kirja olisi hyvä lisä saada extratietoa aiheesta, osallistun siis arvontaan!

 4. Otson kirja on ollut minullakin jo hyvän tovin varauksessa kirjastossa, mutta olen edelleen jonossa sijalla 35 :D. Ei malttaisi odottaa enää kauaa, eli mukana arvonnassa!

 5. Kiitos Blogistasi, täällä on hyvä käydä. Osallistun Nollahukka-arvontaan.

 6. Aihe kiinnostaa, ja pari vuotta jo karsinut tavaroita, mutta varsinaiseen minimalismiin on vielä pitkä tie. Ehkä kuitenkin kuljen sitä kohti, baby stepsein :)

 7. Mukana arvonnassa! Kirja ja sen aihepiiri kiinnostavat erittäin paljon :)

 8. Pidän kirjoituksistasi. Minua kiinostaa myös miksi on niin kova luopumisen tuska?Asian psykologinen puoli.

 9. Kirja on nyt arvottu ja voittajalle on ilmoitettu. Onni suosi tällä kertaa Facebookin puolella, missä julkaisen myös voittajan nimen, jos saan luvan. Iso kiitos kaikille mukanaolosta ja lämmintä kesää!

 10. Onpa hienoa, että aiheesta on suomalainenkin kirja!
  Tämä varmaankin (toivottavasti) löytyy myös e-kirjana? Olisi ihan mukava päästä lukemaan, vaikka Suomen ulkopuolella on usein tilanteessa, ettei edes perus kierrätys onnistu.
  Onneksi sentään irtotavaraa saa toreilta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s