Lyhyt Opas Aloittamiseen (ilmainen e-kirja)

Kategoria Minimalismi

Mikä on Lyhyt Opas Aloittamiseen? 

Olen pidemmän aikaa miettinyt miksi aloittaminen on niin vaikeaa. Ja miksi petämme itseämme syistä, miksi emme aloita. Kun välitämme asioista, pitäisi aloittamisen olla helppoa, mutta se ei ole.

Tämä opas on tarjoaa apua.

LYHYT OPAS ALOITTAMISEEN tarjoaa yksinkertaisia strategioita, joiden avulla aloittamisesta tulee huomattavasti helpompaa. Oppiminen aloittamaan on avain unelmien toteuttamiseen. Opettelemalla aloittamaan kaiken nopeammin, saat enemmän aikaa asioihin, kuten matkustamiseen, lukemiseen, kuntoiluun, muiden auttamiseen ja laiskotteluun.

Aloitin kirjoituksen blogauksena, mutta siitä olisi tullut pitkä, hyvin pitkä, verrattuna normaaliin. Päätin tehdä siitä oman oppaan. Tämän e-kirjan pituus on noin 3000 sanaa, yhteensä 30 sivua.

Toivon, että oppaasta on apua sinulle!

Miksi ilmainen? 

Olisin voinut kirjoittaa aiheesta maksullisen kirjan, mutta silloin se ei olisi tavoittanut niin monia ihmisiä. Olen juuri julkaissut maksulliset kurssit ja vaikka lisätulot eivät ole huono asia, uskon joidenkin ideoiden olevan parempia ilmaisina mahdollisimman suuren vaikutuksen takia.

Opas ei ole kaikille. 

Tämä opas ei ole kaikille. Kirjoitin sen ennen kaikkea ajatellen niitä, joilla on vaikeuksia tarttua ideoista kiinni. Jos haluat oppia aloittamaan, tarttua kiinni unelmista ja tehdä niistä totta, voi tämä opas olla sinulle.

Oppaasta on myös apua ajanhallintaan sitä kaipaaville. Uskon, että kroonisesta ajan puutteesta kärsiville lukeminen voi antaa ideoita kuinka lisää aika löytyy.

Miten voit auttaa muita?

Jos oppaasta oli hyötyä sinulle, olisin erittäin kiitollinen jos voisit jakaa sen eteenpäin niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. Ideat eivät leviä ilman jakamista.

Kiitän ajastasi ja huomiostasi!

Aurinkoa,

Joona

Share This