Kenelle yksinkertainen elämä sopii

Kategoria Minimalismi

kenelle-yksinkertainen-elama-sopii

Sain monta sähköpostia, joissa kysyttiin kenelle yksinkertainen elämä sopii.

Meitä on monta tavoittelemassa yksinkertaisempaa elämää. Jokaisella omanlainen elämäntilanne. Se vaihtelee henkilöittäin. Ja se vaihtelee hetken mukaan.

Yksinkertaisempaa elämää voi tavoitella kuka vain. Ei ole väliä onko sinulla perhettä, nuoria lapsia, lapsia tulossa, lapset muuttaneet pois kotoa, olet sinkku, parisuhteessa, menossa naimisiin, juuri eronnut, muuttamassa, töissä, työtön tai jäämässä eläkkeelle. Mikään näistä ei ole este.

Ne määrittelevät mitä yksinkertainen elämä saattaa merkitä sinulle tällä hetkellä. Ja sekin tulee muuttumaan, kun elämäntilanteesi muuttuu.

Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää moni asia. Ne ovat asiat, joita haluamme elämäämme ja ne asiat, joita emme halua elämäämme.

Nämä ovat niitä asioita, joita et haluat elämääsi.

Nämä ovat niitä asioita, joita haluat enemmän elämääsi.

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, olet oikea ihminen tavoittelemaan yksinkertaisempaa elämää. Kaikkien niiden ei tarvitse koskea sinua. Yksikin riittää. Jos vain haluat sitä todella.

Mitä seuraavaksi?

Tunnista ja hyväksy missä menet nyt. Aloita kirjoittamaan ylös asioita joita huomaat, tunteita jotka nousevat pintaan ja haluja jotka haluavat ohjata sinua. Kysy itseltäsi mitä voit oppia niistä.

Etsi itsellesi vihko. Kirjoita siihen joka aamu tai lounastauko tai illalla ennen nukkumaan menoa.

Muutamankin rivin kirjoittaminen auttaa. Se voi muuttaa paljon, nopeastikin.

Älä välitä kirjoitustyylistä tai kieliopista. Anna paperilla tulla mitä siihen tulee. Se on juuri se mitä sinne pitääkin tulla.

Tee se ja pääset alkuun.

Jos haluat lähteä tavoittelemaan yksinkertaisempaa yhdessä, haluan että tutustut uuteen kurssiin: ”Yksinkertaista elämäsi: nauti enemmän vähemmästä”. Siellä käymme matkaa kohti yksinkertaisempaa yhdessä erilaisten harjoitusten muodossa.

Tutustu kurssiin klikkaamalla tästä.

Aurinkoista viikkoa,

Joona

Share This