3 pientä asiaa yksinkertaisemman elämän aloittamiseksi (jotka voit tehdä tänään)

Kategoria Minimalismi

3-pienta-asiaa

Tässä on kolme hyvin pientä ja helposti tehtävää asiaa, jotka voit tehdä tänään yksinkertaisemman elämän aloittamiseksi.

1. Älä katso televisiota tai käytä nettiä

Päivän jälkeen on helppoa istua television eteen ja sumentaa mieli ja aistit, tuntea vain mitä ohjelma haluaa sinun tuntevan kullakin hetkellä. Sama koskee nettiä.

Se voi tuntua vaikealta, mutta päätä kokeilla sitä yhden illan. Huomaat kuinka huomaamattasi haluat poistua tästä hetkestä. Haluat tehdä kaavamaisesti jotain, mitä teet aina.

Läsnäolo on yksi yksinkertaisen elämän periaatteista. Meidät on koulutettu siitä pikkuhiljaa pois, kun teknologia on vallannut elämäämme. Ja se on okei. Siitä on meille paljon hyötyä ja iloa.

Silti on hyvä kokeilla välillä olla enemmän tässä hetkessä.

Jos mietit vaihtoehtoista tekemistä niin kutsu ystävä käymään tai käykää kahvilla hyvässä kahvilassa. Vietä aikaa läheistesi kanssa. Käy kävelyllä, lenkillä tai tekemässä jotain mistä nautit, mutta olet vältellyt sitä.

2. Aloita päiväkirjan pitäminen

Päiväkirja on hyvä tapa ottaa pieniä askeleita oman mielen kanssa. Kirjoittaminen on keino ajatella. Keino purkaa alitajuntaasi, joka tekee jatkuvasti töitä. Keino tuntea itsensä kevyemmäksi.

Joka päivä ei tarvitse kirjoittaa. Huomaat silti kuinka ajattelusi hyppii pala kerrallaan uusille paikoille.

Kirjoita muutama ajatus mitä mieleesi nousee. Oikeita vastauksia ei ole. Voit kirjoittaa yhden lauseen, pari sanaa tai monta sivua. Mikä vain tuntuu hyvälle, mitä vain irtoaa. Määrä voi vaihdella päivittäin.

3. Heitä yksi turha tavara pois

Valitse sellainen tavara, joka nousee mieleesi heti. Sellainen jonka tiedät missä se on ja tiedät ettet käytä sitä, et tarvitse sitä enää.

Tiedän, että tämä kuulostaa tyhmältä. Se on vain yksi tavara. Mutta se alkaa siitä. Sen ei tarvitse olla enempää.

Olet todennäköisesti jo luopunut tavaroista, koska olet päätynyt lukemaan tätä sinulle kirjoittamaani tekstiä. Silti mielesi perukoilta todennäköisesti nousee jotain, joten tee se.

Matka kohti yksinkertaisempaa elämää tapahtuu pieni palanen kerrallaan. Lempeästi ja hyväksyvästi, ilman kiirettä tai stressiä.

Jos haluat tehdä matkaa yhdessä minun kanssa, tule mukaan uudelle kurssille: ”Yksinkertaista elämäsi: nauti enemmän vähemmästä”.

Etenemme siellä eri tehtävien avulla työstäen kolmea elämääsi muuttavaa teemaa. Ne ovat 1. kuinka vapautat aikasi intohimoillesi, 2. näin voit yksinkertaistaa elämäsi ja 3. kuinka voin nauttia enemmän vähemmästä.

Tutustu kurssiin klikkaamalla tästä.

Terveisin,

Joona

Share This